Ωράριο Εξυπηρέτησης: 24ωρη εξυπηρέτηση
Επικοινωνία

Επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο

05/07/2022

Η επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο ‘’ trenchless’’ ή ‘’no dig repair’’ όπως είναι η αγγλική του ορολογία  είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται πάνω από 20 χρόνια και εξελίσσεται διαρκώς. Δεν είναι ΜΟΔΑ, δεν είναι ΑΡΠΑΧΤΗ είναι ΤΕΧΝΙΚΗ.

Η επισκευή λοιπόν μιας Αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο είναι άλλη μια λύση στο πρόβλημα του πελάτη. Του δίνει άλλη μια επιλογή. Θα τον γλιτώσει από σκαψίματα και φθορές στο σπίτι του. Δεν είναι αυτοσκοπός ενός σωστού συνεργείου και φυσικά δεν ξεπουλιέται!!!!

 Η εταιρία μας ΑΛΦΑ service με πανελλαδική κάλυψη παρέχει υπηρεσίες επισκευής αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο.

Η διαρκής εξέλιξη και ενημέρωση, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και το αστείρευτο μεράκι μας κατατάσσουν πολύ ψηλά στην προτίμηση των πελατών.

Στο πλαίσιο της εξέλιξής μας διαθέτουμε πιστοποιήσεις σαν εφαρμοστές των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως. Της φιλανδικής PICOTE και της σουηδικής SACPRO.  

Δημοσιεύθηκε στις Αποφράξεις
18/02/2019

Το βούλωμα των αποχετεύσεων συνήθως προκαλεί πολύ δυσάρεστα προβλήματα στο χώρο σας (πλημμυρισμένα πατώματα, κακοσμία). Η απόφραξη μιας αποχέτευσης γίνεται με ειδικά μηχανήματα όπως με μηχανήματα που έχουν υψηλή πίεση νερού και με ηλεκτροκίνητα μηχανήματα. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και ο σωστός χειρισμός αυτού συντελούν στο καλύτερο αποτέλεσμα!

Δημοσιεύθηκε στις Αποφράξεις
18/02/2019

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο υδραυλικός που θα έρθει στο χώρο σας, θα πρέπει να είναι αδειούχος από το υπουργείο βιομηχανίας και να εκδίδει υπεύθυνη δήλωση καλής λειτουργίας.

Το συνεργείο για τις αποφράξεις αποχετεύσεων θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από αδειούχο εγκαταστάτη υδραυλικό και να κατέχει τις απαραίτητες άδειες χειρισμού των αποφρακτικών μηχανημάτων.

Δημοσιεύθηκε στις Χρήσιμες συμβουλές
18/02/2019

Στα δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, πυρόσβεσης τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι τα προβλήματα διαρροών ή τα κατασκευαστικά προβλήματα, που δυσκολεύουν την απόδοση των συστημάτων.

Στα δίκτυα αποχέτευσης τα πιο συνηθισμένα είναι τα προβλήματα απόφραξης και διαρροής των σωληνώσεων και συνήθως έχουν άσχημα αποτελέσματα για το χώρο σας!

Δημοσιεύθηκε στις Βλάβες
18/02/2019

Η υδραυλική εγκατάσταση του χώρου σας αποτελείται από:

-Το δίκτυο ύδρευσης
-Το δίκτυο αποχέτευσης
-Το δίκτυο θέρμανσης-ψύξης
-Το δίκτυο πυρόσβεσης (κυρίως σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους)

Η κυκλοφορία του νερού στα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, πυρόσβεσης γίνεται υπό πίεση ενώ στο σύστημα αποχέτευσης με φυσική ροή.

Με τη πάροδο των χρόνων τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν εξελιχθεί πολύ με αποτέλεσμα την ευελιξία των εφαρμογών μας και την αντοχή στο χρόνο.

Όσο σημαντική είναι η εγκατάσταση αυτών των συστημάτων άλλο τόσο είναι και η επισκευή σε τυχόν βλάβες.

Τα συνεργεία μας εκτός από την εγκατάσταση όλων αυτών των συστημάτων είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους βλάβη.

Δημοσιεύθηκε στις Υδραυλικά