Ωράριο Εξυπηρέτησης: 24ωρη εξυπηρέτηση
Επικοινωνία

Έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα

Έλεγχος αποχετεύσεων

Ο έλεγχος των αποχετεύσεων είναι μια σοβαρή εργασία, που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, με κατάλληλο εξοπλισμό. Μια λάθος διάγνωση κοστίζει πολύ ακριβά στον πελάτη! Σωστή διάγνωση μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς, με σοβαρά , αξιόπιστα μηχανήματα και όχι με ερασιτεχνικά εργαλεία ή με κάμερες που υπάρχουν μόνο σε φωτογραφίες!   

Η εταιρεία μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξολισμό σε όλη τη νοτιοδυτική Ελλάδα. Είμαστε εξοπλισμένοι με 4 έγχρωμες, υψηλής ευκρίνειας κάμερες (High Definition), που είναι σε θέση να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, μπορείτε να παρακολουθείτε τη βιντεοσκόπηση από υπολογιστή, ενώ στο τέλος σάς δίνουμε το υλικό σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή επιθυμείτε.

Παρέχουμε εξιδικευμένες εργασίες ελέγχου αποχετεύσεων. Έχουμε το εξοπλισμο και εντοπίζουμε το ακριβής σημείο του προβλήματος έτσι ώστε να γίνει επεμβαση στο σημειο αυτο και οχι να χρειαστεί περιττό σκάψιμο στο χώρο σας.Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που εντοπίζονται είναι εισχώρηση ριζών, ρήγματα, σπασίματα, λάθος κλίσεις, κρυμμένα και σκεπασμένα φρεάτια.

 

 

ΑΛΦΑ Service ΜΠΟΥΡΔΑΝΙΩΤΗΣ

Φωτογραφικό Υλικό
Ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός

Εάν λοιπόν αναζητάτε έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα, στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Παρέχουμε σοβαρές, οικονομικές και, προπάντων, αξιόπιστες υπηρεσίες, σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Στην ΑΛΦΑ Service ΜΠΟΥΡΔΑΝΙΩΤΗΣ διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

 

Έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα στη Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα